Dugo ga nismo vidjeli: Ivić Pašalić s kćeri se pojavio na eventu, a pritom nosio i jako trendi kombinaciju!

Vidi originalni članak

Izložbu limitirane kolekcije nakita "Gdje Svemir dotiče Zemlju" umjetničke radionice ELKANA u Hotelu Palace nije propustio ni Ivić Pašalić. Ovog liječnika, političara i poduzetnika jako dugo nismo vidjeli u javnosti, a na društvenom se događanju pojavio u društvu kćeri Marije. Tata i kći pozirali su s Ivanom Huljićem, sinom Tončija i Vjekoslave Huljić.

Pašalić je za ovu prigodu odabrao kombinaciju u skladu sa sezonskim trendovima: odlučio se za plavo karirano odijelo koje je kombinirao s dolčevitom. Osim životinjskog uzorka, upravo je karirani print veliki hit ove sezone. Njegova kći odlučila se za sako s dvostrukim kopčanjem koji joj pristaje odlično, a pravi je klasik u ormaru. 

Ivan Huljić isto voli karirano pa je košulju takvog uzorka ležerno kombinirao uz traperice. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".