Duga siva ili kratka bijela? Ove curke sa špice zimske su jaknice savršeno uklopile u svoje outfite

Vrijeme je za toplije outfite, a proštepane zimske jakne idealan su odabir
Vidi originalni članak

Iako od kaputa svih modela, boja i tekstura često ne dolaze do izražaja, zimske jakne itekako su dobra opcija za hladne dane i tople outfite, a ove dvije djevojke sa špice izvrsno su ih uklopile u svoje stylish kombinacije. 

Obje su djevojke vrlo dobro upućene u činjenicu da će ovu hladnu sezonu obilježiti pretežno bijeli outfiti, što su pokazale i svojim modnim odabirima. Desna djevojka nosi predivnu 'all white' kombinaciju zvonolike midi suknje i toplog džempera koji je obujmila remenom u struku i tako naglasila svoju figuru, a bijelim tenisicama i kratkom bijelom proštepanom jaknicom upotpunila je cijeli outfit, dok je efektna žuta torbica došla kao šećer na kraju.  

Njezina nasmiješena prijateljica također se odlučila za svijetle nijanse. Odjenula je trendi bijelu džemper-haljinu koju je uparila s cool tenisicama, a dugom tamnosivom zimskom jaknom s dojmljivim krznom na ovratniku zaokružila je svoju odličnu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".