Duga haljina i kožne gležnjače: Kombinacija s kojom je ova dama bila glavna zvijezda špice

Mala crna haljina sastavni je dio svakog ženskog ormara, a nakon ovog outfita, poželjet ćete imati i dugu verziju
Vidi originalni članak

Duge haljine nisu nam stran pojam ljeti, ali s jeseni i zimom ipak ih čuvamo za nešto svečanije prigode. No, to ne mora biti pravilo. Djevojka sa špice elegantnu dugu crnu haljinu odlično je profurala i u dnevnoj verziji.  

Predivnoj dugoj tilastoj crnoj haljini protkanoj bijelim ornamentima i sitnim crnim točkicama zaista ne trebaju modni dodaci, a ova ju je dama odlično iskombinirala s trendi crnim kaubojskim kožnim gležnjačama i bordo torbicom kroko kože, dok je tankim smeđim remenčićem haljinu odlično prilagodila dnevnoj šetnji gradom. S obzirom na visoke temperature, kožnu je jaknu nosila u ruci, ali sigurni smo da i kompletan outfit izgleda fantastično. 

Ovo je još jedan od brojnih dokaza da kožne gležnjače idu na apsolutno sve te da i najelegantnijim odjevnim komadima daju casual i cool štih.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".