Dubrovačke špicerice očitale modnu lekciju zagebačkim trendsetericama

Stradun kao modna pista
Vidi originalni članak

Iako vladaju velike gužve, možemo reći kako se Stradun pretvorio u pravu modnu pistu, s obzirom na to koliko je stylish dama njime prošetalo, A nit vodilja ovih dama: naglasak na modnim detaljima, boje i uzorci - svaka od njih zaslužuje modnu peticu za stil!

Spoj vrućih hlačica i bijele buze pravi je hit za ljeto, a slamnati šešir neizostavan je dodatak koji će štititi od sunca, ali i dati stilski pečat outfitu.

Žuta boja najbolje predstavlja ljeto pa se s njom ne može pogriješiti, kao ni s prugastom bluzom koja se savršeno nadopunjuje s klasičnim kratkim hlačicama. 

Kombinezoni su ljetni must have, osobito kad dolaze u ovakvom odličnom uzorku. Uz promjenu modnih detalja, lako se može pretvoriti i u večernji outfit. 

Žuta halljina na volane upečatljiva je sama po sebi, a notu elegancije ova je dama dodala odabirom pismo torbice zanimljivog uzorka. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".