Dubrovačka ljepotica pokazala kako izgleda savršen ljetni styling koji želimo kopirati

A njezina se torbica nalazi na listi želja brojnih trendseterica
Vidi originalni članak

Lepršava haljina, šešir i sandale - ova lijepa dama sa Straduna ima dobitnu formulu za savršenu ljetnu kombinaciju! Pokazala je da ne treba puno da bi se bilo stylish pa je plavu haljinu s uzorkom kombinirala s jednostavnim šeširom, must have ljetnim dodatkom, i srebrnim sandalama s nekoliko remenčića.

Nama je jedan modni dodatak posebno zapeo za oko - radi se o torbici s Gucci potpisom u plavoj boji koja je ukrašena perlicama. Torbice s dizajnerskim potpisom ove modne kuće apsolutni su hit, osobito kad se radi o onima oko struka, a nama se sviđa kako je ova ljepotica napravila odmak te odabrala model koji ne viđamo toliko često.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".