Dua Lipa zabljesnula na Milan Fashion Weeku u čipkastom kombinezonu

Njezin kombinezon imao je lažnu dolčevitu, izrez na stražnjoj strani i duge rukave koji su prelazili u rukavice.
Vidi originalni članak

Dua Lipa je oduševila je na Fashion weeku u Milanu. Kada je stigla na GCDS modnu reviju tijekom Tjedna mode u Milanu, odlučila se za crni, čipkasti kombinezone, kako piše Harper's Bazaar.

Njezin kombinezon imao je lažnu dolčevitu, izrez na stražnjoj strani i duge rukave koji su prelazili u rukavice. Ispod je nosila crno donje rublje te crne štikle s platformom. Jarko crvena torbica u obliku srca i odgovarajuća manikura su bili statement komadi cijele kombinacije.

Što se šminke i frizure tiče, Lipa je nosila suptilno svjetlucavo sivo sjenilo za oči i svijetlosmeđe usne; njezina crna kosa bila je izravnana i uokvirila joj je lice.

Ranije tog dana, pjevačica je sjedila u prvom redu na Pradinoj modnoj reviji za jesen/zimu 2023. Zatim je obukla crni blejzer preko tamno-ružičaste košulje s kragnom ukrašenom smeđim trokutastim uzorkom. Osim što je nosila prozirne crne tajice i debele crne mokasinke, dopunila se malom crnom torbicom, Prada naušnicama s trokutastim logotipom i nizom svjetlucavih prstenja.

Lipa je ranije govorila o svom eksperimentalnom i razigranom stilu u intervjuu za Refinery29 2018.

"Nikad se zapravo nisam htjela staviti u kutiju i reći: 'Ovo je moj stil i ovo su moji stilski elementi.' Volim eksperimentirati i igrati se", rekla je tada. "To je poput glazbe: zvuk ne uključuje samo lice umjetnika. I umjetnik bi trebao nositi odjeću, a ne obrnuto. Moda se ne može forsirati."

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Izdanje koje bi razvedrilo i najtmurniji zimski dan: 'Volim cvijeće i cvjetne uzorke!'
Kao da su ispale iz nekog filma: Modna izdanja simpatičnih sestara pravo su osvježenje na špici
Pet haljina koje svaka žena treba imati u svom ormaru jer odgovaraju za svaku prigodu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".