Dua Lipa zabljesnula je na dodjeli Grammyja u custom srebrnoj haljini luksuznog brenda Courrèges

Haljina je imala trendi cut-out detalje, a izgled je dovršila sjajnim Tiffany & Co. nakitom
Vidi originalni članak

Sinoć je održana 66. dodjela nagrada Grammy, a mnoge zvijezde zabljesnule su na crvenom tepihu koji je ove godine bio veoma glamurozan i pun blještavila. Jedna od najbolje odjevenih bila je i pjevačica Dua Lipa, koja je ujedno bila i nomirina za Najbolju pjesmu napisanu za vizualne medije, kao i za Pjesmu godine.

Na crvenom tepihu u Crypto.com Areni u Los Angelesu izgledala je glamurozno u metalik srebrnoj haljini, prilagođenom dizajnu Courrègesa, koja je imala duge rukave, odvažan V izrez i izreze na bokovima. 

Izgled je dovršila elegantnim modnim dodacima – ogrlicom od Tiffany & Co. ukrašenom safirima i dijamantima u obliku dvije ribe koje joj se motaju oko vrata.

Pjesma Due Lipe "Dance the Night", koja se pojavljuje u ključnoj sceni u blockbusteru Barbie Grete Gerwig, večeras je nagrađena u dvije kategorije: Najbolja pjesma napisana za vizualne medije i Pjesma godine.

Glazbena ikona Céline Dion nakon dugog izbivanja oduševila publiku pojavom na dodjeli Grammyja
Tako je elegantna! Zgodna odvjetnica outfit je zaokružila cipelama koje su nosive godinama
Prisjetili smo se genijalnog stajlinga Dore Predojević koji je izvrsna inspiracije za toplije zimske dane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".