Dua Lipa u nevjerojatnim statement platformama privukla pažnju na društvenim mrežama

Grammyjem nagrađena pjevačica nedavno je na Instagramu podijelila fotografije novog outfita
Vidi originalni članak

Dua Lipin svjež i zabavan stil dostiže nove visine. Grammyjem nagrađena pjevačica nedavno je na Instagramu podijelila fotografije novog outfita. Na fotografijama pozira u minihaljini bez rukava potpuno prekrivenoj crnom cvjetnom čipkom, ali njezine cipele bile su te koje su privukle najviše pažnje.

Naime, Dua Lipa nosila je iteraciju legendarnih Kiki čizama Marca Jacoba, zajedno s visokim potpeticama s platformom i višestrukim remenčićima sprijeda. Kako bi završila komplet, pop zvijezda dodala je crne ovalne sunčane naočale, viseće srebrne lančane naušnice i nekoliko prstena.

Dua Lipa poznata je po svojoj ljubavi prema statement obući. Krajem prošlog mjeseca podijelila je fotografije na kojima pozira u potpuno plavom looku koji se sastojao od ledenoplave mrežaste minihaljine s lepršavim zvonastim rukavima i odgovarajućom kravatom, baby-plavog trokutastog bikinija i metalik plavih sandala s platformom iz “La Vacanze”, Versace kolekcije na kojoj je surađivala s Donatellom Versace.

I ranije je govorila o svojoj ljubavi prema modi u intervjuu za Harper’s Bazaar: “Uvijek sam se voljela dotjerivati. Sviđa mi se kada stvari izgledaju kao da ste ih upravo nabacili, a ponekad stvari koje stvarno jednostavno nabacite izgledaju najbolje. Uvijek su me inspirirale 90-e.”

Spojila je nespojive komade i dobila outfit za čistu peticu: 'Prugasti uzorci su sad u trendu, pa ću ih opet nositi'
Georgina Rodriguez na Venecijanskom filmskom festivalu zabljesnula u elegantnoj crvenoj haljini i efektnim cipelama
Izgleda staro, ali nije... Što je vintage, što retro, a kada je nešto antikno?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".