Dua Lipa oživjela je arhivski Gucci dizajn iz 2000-ih koji potpisuje vrhunski dizajner Tom Ford

Na glazbenom festivalu iHeartRadio 2024. u Las Vegasu, Dua Lipa je oduševila svojim Y2K lookom inspiriranim arhivskim dizajnom Guccija iz ere Toma Forda.
Vidi originalni članak

Dua Lipa, poznata po svojoj nepogrešivoj sposobnosti miješanja glazbe i mode, ponovno je oduševila na iHeartRadio festivalu 2024. u Las Vegasu, gdje je posegnula za arhivima Guccija iz razdoblja Toma Forda. Njezin outfit, inspiriran Y2K estetikom, naglašava glamur iz 2002. godine, kombinirajući provokativan lančani grudnjak i suknju s patentnim zatvaračem koja seže do bedara. 

Svoj izgled dodatno je unaprijedila štiklama na vezanje, koje potječu iz Fordove kolekcije jesen/zima 2002., a koje Vogue opisuje kao "opake". Ove kultne cipele s grosgrain vezicama u najjednostavnijem obliku evociraju nostalgiju za erom u kojoj je Ford vladao Gucci modnom pistom, a osobito su poznate po verzijama s bisernim ukrasima koje su postale predmetom žudnje među modnim kolekcionarima.

Osim samih cipela, Fordova revija iz 2002. godine također se pamti po ikoničnom trenutku u svijetu manekenstva kada je Michelle DeSwarte pala na pisti dok je nosila krokodilske cipele s potpeticom. Iako se taj pad mogao činiti kao trenutak koji bi mogao ugroziti njezinu karijeru, DeSwarte je nastavila uspješno hodati pistom, iako, kako je jednom izjavila, još uvijek ne može slušati pjesmu "Edge of Seventeen" Stevieja Nicksa, koja je svirala tijekom revije.

Duin outfit na iHeartRadio festivalu pokazuje njezinu posvećenost modnim ikonama prošlosti, ali i sposobnost da oživi jedan od najlegendarnijih trenutaka Guccijeve povijesti, podsjećajući nas na neponovljivog Toma Forda i njegov utjecaj na modu ranih 2000-ih.

Velike torbe bile su hit 2011.: U galeriji pogledajte najbolje modele sa zagrebačke špice
Sjajno spaja eleganciju i ležernost: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer me podsjeća na old money stil'
Simpatične i modno osviještene prijateljice pokazale najbolje ljetne trendove u chic stajlinzima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".