Dua Lipa odvažno nosi prozirnu srebrnu haljinu koja je istaknula njezinu figuru

Usred Barbicore trenda, ispunjenog beskrajnim količinama ružičaste boje, premijera u LA-u istaknula se svojom raznolikošću.
Vidi originalni članak

Barbie film Grete Gerwig jedan je od najočekivanijih filmova godine. Uz popularnost ovog filma, trend #Barbiecore osvojio je poznate osobe, nadahnuvši ih da prihvate ružičaste nijanse i izražene siluete. Na premijeri u Los Angelesu glumci su još jednom pokazali odlične modne kombinacije. Naravno, Dua Lipa, koja je nedavno izbacila ljetnu senzaciju “Dance the Night”, svoju pjesmu sa soundtracka filma, nije razočarala.

Na ružičastom tepihu prepunom zvijezda, pop superzvijezda, koja također glumi sirenu Barbie u filmu, nosila je blistavu kombinaciju koja je malo toga ostavljala mašti. Duin izgled sadržavao je srebrnu pletenu haljinu izrađenu po narudžbi od Bottega Venete, koja je bila prozirna i ukrašena kristalima. Odjevnu kombinaciju nadopunila je srebrnim donjim rubljem, upečatljivim srebrnim Rocket mule cipelama također od Bottege te nakitom Tiffany & Co. od bijelog zlata i dijamanata.

Golo odijevanje zaludilo je svijet mode 2022., a njegova privlačnost ostaje i dalje. Samo prošlog tjedna, Florence Pugh dospjela je na naslovnice u Château de Chantilly u svojoj lepršavoj prozirnoj Valentino haljini boje lavande na modnoj reviji brenda. Trend prozirnosti proširio se i dalje, s brendovima kao što su Schiaparelli, Charles de Vilmorin i Jean Paul Gaultier koji su predstavili vlastite prozirne lookove na modnim revijama za jesen 2023., kako prenosi Vogue.

Usred Barbicore trenda, ispunjenog beskrajnim količinama ružičaste boje, premijera u LA-u istaknula se svojom raznolikošću. Nicki Minaj nosila je puderastoplavi komplet do poda iz Alaïe, dok je Gal Gadot zabljesnula u mini haljini na smeđe i bijele pruge JW Andersona.

Sestre Haim dale su izjavu u Louis Vuitton mini haljinama u crnoj i srebrnoj boji. Čak je i Margot Robbie, zvijezda filma, odustala od ružičaste boje u korist crne Schiaparelli Haute Couture haljine.

Jednostavnost u neutralnim nijansama joj odlično pristaje: 'Vjerna sam tenisicama, nisam žena od štikli'
Bijelo od glave do pete pristaje joj kao saliveno: 'Dolazim s Kanarskih otoka. Bijelo paše uz moj tamni ten i ljeti ga volim nositi'
Carmen Electra i Jenny McCarthy u novoj su SKIMS kampanji koja podsjeća na 90-e

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".