Dua Lipa dizajnirala je novu Versace kolekciju u suradnji s legendarnom Donatellom

Modna revija Versace “La Vacanza” održat će se 23. svibnja u Cannesu u Francuskoj, dok traje Cannes Film Festival.
Vidi originalni članak

Dua Lipa dugo je bila Versaceova muza. Otvorila je i zatvorila proljetnu reviju 2022. u Milanu, bila je zaštitno lice kampanje za zimu 2021. i često je fotografirana uz Donatellu, u Versace haljinama. Sada su njih dvije otišle korak dalje u partnerstvu zajedničkim dizajnom Versace kolekcije koja će debitirati u Cannesu kasnije ovog mjeseca.

Par je kolekciju najavio na Instagramu crno-bijelom fotografijom, kako prenosi Harper's Bazaar. Donatella nosi svoje prepoznatljive velike avijatičarske sunčane naočale, a Dua Lipa je leđima okrenuta kameri, otkrivajući izrez njezine haljine bez leđa spojen s velikim zlatnim Versace ukrasom. 

“Uzbuđene smo što možemo najaviti kolekciju za žene Versace 'La Vacanza', koju smo zajedno dizajnirale. Kolekciju ćemo prikazati u utorak 23. svibnja u Cannesu u Francuskoj. Jedva čekamo da vam pokažemo što smo stvorile!”, piše u objavi.

U izjavi nakon objave, Donatella Versace kaže: “Uvijek sam bila inspirirana procesom suradnje. Rad s Duom na ovoj kolekciji bio je vrlo uzbudljiv i volim dinamiku među nama. Dua je snažna, neustrašiva i slobodna, a njezina kreativna vizija je izuzetna. Ljeto je čarobno doba. Ovaj osjećaj i boje tog doba godine zabilježit ćemo jednom zaista posebnom i intimnom modnom revijom u Cannesu.”

U istoj izjavi, Dua Lipa govori o njihovom dugogodišnjem prijateljstvu i radnom odnosu, “Apsolutno sam oduševljena što sam zajedno s Donatellom dizajnirala žensku kolekciju 'La Vacanza' za Versace. Ona i ja stvorili smo tako snažnu vezu tijekom godina i jako sam zahvalna na podršci koju sam dobila od nje i cijelog tima od samog početka moje karijere. Za nju je bio san da mi pruži čast da sudjelujem u dizajnu ove kolekcije i pustim sve moje ljetne inspiracije na volju. Jako sam ponosna na ovu kolekciju i jedva čekam da je predstavim u Cannesu.”

Modna revija Versace “La Vacanza” održat će se 23. svibnja u Cannesu u Francuskoj, dok traje Cannes Film Festival. Odmah nakon revije, kolekcija će biti dostupna za kupnju u trgovinama i online. Ovo označava prvi pokušaj Grammyjem nagrađene pjevačice u dizajnu, a ako je njezina garderoba ikakav pokazatelj kako će komadi izgledati, sigurno će biti mnogo metalik boja, šljokica i haljina s golim leđima – sve izrađene s potpisom Versacea.

Serum s vitaminom C pravi je hit na Amazonu i TikToku, a pomaže kod posvjetljivanja i pomlađivanja kože
Kraljica Letizia pravi je primjer elegancije, a njezine odjevne kombinacije to uvijek potvrđuju
'Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih stavila na sebe, od stvari iz bakinog ormara do stvari s lutke u izlogu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".