Društvene mreže vrve o poljupcu Kylie Jenner i Timothéeja Chalameta na dodjeli nagrada Zlatni globus

Kylie je izgledala glamurozno u prozirnoj, čipkastoj pripijenoj haljini s otvorenim leđima ukrašenoj sjajnim crnim perlicama.
Vidi originalni članak

Kylie Jenner i Timothée Chalamet zajedno su prisustvovali dodjeli nagrada Zlatni globus, potvrdivši svoju vezu koja se već mjesecima nagađala na društvenim mrežama i raznim medijima. 

Vlasnica kozmetičke tvrtke i dio klana Kardashian-Jenner, pojavila se na dodjeli Zlatnih globusa kako bi podržala Timothéeja, koji je nominiran za najbolju izvedbu muškog glumca u filmu - mjuziklu ili komediji za svoju glavnu ulogu u Wonka. U hotelu Beverly Hilton u L.A.-u pojavili su se u koordiniranim potpuno crnim kombinacijama.

Kylie je izgledala glamurozno u prozirnoj, čipkastoj pripijenoj haljini s otvorenim leđima ukrašenoj sjajnim crnim perlicama. Haljina je vintage komad Hanae Mori, dok je dodala samo par jednostavnih dijamantnih naušnica. Nosila je prepoznatljivu šminku, a kosu je skupila u neurednu, chic punđu, s opuštenim, valovitim pramenovima koji su joj uokvirivali lice. 

Chalamet je u međuvremenu bio dotjeran u elegantnom crnom teksturiranom odijelu ukrašenom sa šljokicama od modnog brenda Celine Homme. Dodao je crno-srebrnu ogrlicu s lancem i srebrno-crni sat optočen dijamantima.

Ova dodjela je posebno posebna jer je prvi put da glumac ima Kylie uz sebe za tako veliku prigodu. Njih dvoje sjedili su naprijed, a tijekom ceremonije čak su se i poljubili što je uhvatila kamera. Taj trenutak brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su rekli kako je ovaj video demantirao tvrdnje da je njihova veza lažna i PR priča.

 

Jedna od najpoznatijih modnih influencerica Chiara Ferragni u skandalu zbog prevare s dobrotvornom akcijom
Glumurozno i puno šljokica: Ovo su najbolje odjeveni na 81. dodjeli Golden Globes nagrada
Tamara Škrinjar stoji iza brenda Artly Pots: Preslatke ručno oslikane teglice za biljke uljepšat će svaki prostor!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".