Drugi put u javnosti nakon dijagnoze: Kate Middleton zablistala na Wimbledonu u ljubičastom!

Njezin dolazak bio je dodatno poseban jer je stigla s dvije gošće iznenađenja: kćeri, princezom Charlotte i sestrom Pippom Middleton.
Vidi originalni članak

Princeza Kate ponovno se vratila u javnost, ovog puta kako bi se elegantno pojavila na Wimbledonu. Dok se nastavlja podvrgavati liječenju raka, princeza od Walesa odvažila se sjediti pokraj terena za muško pojedinačno finale između Carlosa Alcaraza i Novaka Đokovića. Njezin dolazak bio je dodatno poseban jer je stigla s dvije gošće iznenađenja: kćeri, princezom Charlotte i sestrom Pippom Middleton.

Wimbledon je poznat kao jedan od najočekivanijih događaja za modu, a ovogodišnji turnir nije bio iznimka. Kate je prigrlila dvoranski stil s kraljevskom ljubičastom haljinom britanskog brenda Safiyaa. Haljina je imala uvijenu tkaninu na prsima i kaskadnu suknju A kroja, što je naglašavalo eleganciju i sofisticiranost njezinog izgleda. Princeza od Walesa upotpunila je svoj izgled malom žutosmeđom torbicom sa zlatnim detaljima te zlatnim manžetnim narukvicama i odgovarajućim naušnicama, dodajući malo svjetlucanja svom stilu.

Kateina javna pojavljivanja bila su rijetka od početka ove godine nakon operacije abdomena u siječnju i neočekivane dijagnoze raka u ožujku. Izuzimajući paparazzi fotografije i kontroverzne kraljevske portrete, princeza se nije javno pojavljivala sve do službenog pojavljivanja na Trooping the Colour u lipnju. Svoj dolazak na ovu svečanost potvrdila je dan ranije, što je izazvalo oduševljenje među obožavateljima.

"Veselim se što ću ovog vikenda sa svojom obitelji prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi i nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali jednako tako znam da još nisam izašla iz šume," napisala je u osobnom pismu koje je objavila Kensingtonska palača u to vrijeme.

Iako kraljevska obitelj nije precizirala koju vrstu raka ima niti u koji je stadij uznapredovao, Kate je u bilješci ponudila rijedak uvid u svoj proces oporavka: “Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život, provoditi osobno vrijeme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i početi malo raditi od kuće.”

'Šešire podjednako nosim i preko ljeta i preko zime, a od obuće preferiram elegantnu i ženstvenu'
Sandale kakve nosi vizažistica obilježile su i ovo ljeto: 'Volim nositi i razne uzorke, ali ne pratim previše trendove'
Koliko se često zapravo trebate šišati s obzirom na dužinu kose kako bi bila zdrava i njegovana?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".