Uskoro film o Grace Coddington

Uskoro ćemo imati priliku pogledati film o uvijek zanimljivoj Grace Coddington a do tada u novoj Divi Style pročitajte sjajan tekst Nenada Korkuta i saznajte zašto je bilo pitanje dana kada će njezina životna priča biti ispričana na velikim ekranima diljem svijeta...
Vidi originalni članak

Kreativna direktorica časopisa Vogue Grace Coddington u razgovoru s novinarkom portala Fashionista potvrdila je nagađanja kako se o njezinom životu počinje snimati film. Grace iza sebe ima čak 30 godina radnog iskustva u Vogue-u ali svoju popularnost u krugovima van mode može zahvaliti filmu "September issue". Ovaj dokumentarni film izašao je 2009. a mnogi su ga nazivali stvarnom verzijom uspješnog filma "Vrag nosi Pradu". Gledatelji su dobili uvid u svijet glavne urednice američkog Vogue-a Anne Wintour i njezinog tima a njen odnos između s kreativnom Grace,bio je uz stvaranje kultnog rujanskog izdanja časopisa, glavna tema.

 Uz to Grace je autorica zanimljivih memoara koji su 2012. oduševili čitatelje i podigli prašinu oko njezinog lika i djela. Stoga nas ne čudi ova zanimljiva vijest koja stiže iz New Yorka. 

Sigurni smo kako će brojni obožavatelji osebujne Grace jedva dočekati prvo prikazivanje filma a do tada pročitajte sjajan tekst Nenada Korkuta o ovoj jedinstvenoj crvenokosoj divi u novom broju Dive Style.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".