Drapirane haljine obilježit će i ovo ljeto, a u Zari smo pronašli model koji neodoljivo podsjeća na Jacquemus

High street model cjenovno je znatno pristupačniji, a dolazi u tri varijante - bijeloj, ružičastoj i zelenoj
Vidi originalni članak

Haljine s prorezima i drapirani modeli obilježili su prošlo ljeto, a u njihovom je znaku i ova topla sezona. To potvrđuje ponuda u omiljenim high street dućanima, a dizajneri su za pristupačne varijante inspiraciju pronašli u jednom dizajnerskom komadu. Riječ je o Jacquemus haljinama koje trendseterice jednostavno obožavaju.

U modni fokus prvo su došle torbe s potpisom francuskog brenda, a posljednjih nekoliko sezona sve su popularnije i jednostavne, ali vrlo efektne haljine. Modeli mini i midi dužina posebne su zbog drapiranih i cut-out detalja, a u Zari smo pronašli model koji neodoljivo podsjeća na popularnu Bahia haljinu.

U ponudi trenutno imaju model u nekoliko boja, poput narančaste i bijele koje se savršeno uklapaju u ljetnu garderobu, a njihova je cijena 640 dolara, odnosno gotovo 4500 kuna. Mini-haljina posebna je zbog kragne i drapiranog detalja s čvorom na prednjoj strani, no prati je i vrtoglavo visoka cijena.

Zarin model neodoljivo podsjeća na dizajnerski, a i cjenovno je znatno pristupačniji. Tako je španjolski high street brend u novoj kolekciji ponudio drapiranu mini-haljinu u tri varijante: bijeloj, ružičastoj i zelenoj. Cijena haljine je 249,90 kuna, a dostupna je u veličinama od XS do XXL.

Ovakva je haljina odličan izbor za ljetna vjenčanja. Vrlo je jednostavna pa se možete poigrati odabirom cipele i torbica te je nadopuniti hrpom nakita, što će rezultirati savršenim ljetnim outfitom za posebne prigode.

 

Izdanje Jelene Veljače kojem ćete teško pronaći manu: 'U zadnje mi se vrijeme jako sviđaju mint boja i zelene nijanse'

'Često nosim mamine stvari, poput ovih hlača koje su stare 40 godina i još uvijek se odlično drže jer su kvalitetne!'

Frizeri kažu da je ovo nijansa za koju u ljetnim danima trebate znati: Lako ju je održavati i pristaje većini

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".