Doznali smo kad počinju sniženja u Zari

Omiljeno razdoblje konačno je tu
Vidi originalni članak

Imamo odličnu vijest za sve šopingholičarke - 22. lipnja počinju sniženja u našem omiljenom high street odredištu, Zari. Sniženja u ponoć počinju na web shopovima, a od sutra ujutro traju u trgovinama diljem Hrvatske: u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru te Osijeku.

Tim smo povodom izdvojili pet komada za koje se nadamo da će biti na sniženju jer bismo ih rado vidjele u svojem ormaru! 

Vrećasta torba od meke kože

Sezonska su sniženja pravo vrijeme za kupovanje ključnih komada u ormaru, a jedan od njih je i crna kožna torba. 

Kožne sandale ukrašene listovima

Volimo klasične sandale, no još nam je draža pomaknuta klasika, a upravo su ovo jedne takve.

Sako sa cvijećem

Cvjetni uzorak polako postaje klasik u ormaru, a ovaj lagani sako možete nositi u prohladnim ljetnim večerima, ali i u jesenske dane.

Midi haljina s uzorkom i pojasom

Ovakva haljina idealna je za ljetne dane jer je lagana i prozračna, a, ovisno o detaljima, možete je kombinirati za dnevne šetnje, ali i večernje izlaske. 

Košulja s više načina nošenja

Prugasta košulja koja se može nositi poput topa na bretele, majice na jedno rame ili klasične košulje sjajna je investicija jer predstavlja "tri u jedan komad". 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".