Doznaj koja ti vjenčanica najbolje stoji i ponesi kući darove iznenađenja

Diva kreće s projektom 'Večer s dizajnerom' u sklopu kojega će vas svaki put ugostiti drugi dizajner. Prva je na redu Sandra Haddad od koje možete doznati sve o idelanim vjenčanicama i svečanim haljinama
Vidi originalni članak

Prva će vas u 'Večeri s dizajnerom' ugostiti dizajnerica Sandra Haddad. Njezine su vjenčanice romantične, nježne, eterične, gotovo nestvarne, a čarobnu im notu daje decentno cvijeće kojim ukrašava svoje modele. Sandra je na našoj sceni prisutna već nekoliko sezona s kolekcijom "Do you believe in fairies" (Vjerujete li u vile).

- Posebno pazim na to da u ponudi imam cijelu paletu bijelih tonova, od čiste bijele preko boje šampanjca, pudera, pa sve do boje lavande jer će na taj način svaka mladenka pronaći idealnu vjenčanicu koja će na najbolji način istaknuti njezine crte lica, boju kose i očiju - kaže Sandra.

Jednostavne, prozračne i lepršave, Sandrine haljine namijenjene su vječnim romantičarkama koje žele biti svoje i posebne, a odmaknuti se od stroge klasike i tradicije. 

Koje vam haljine najbolje stoje, kako izgleda proces dizajniranja i sve ono što ste htjeli saznati o tome kako funkcionira svijet mode, tri će naše čitateljice moći doznati iz prve ruke u ugodnom druženju uz Sandru Haddad u njezinu showroomu već 29. rujna. 

Prijavite se na natječaj, budite kreativni jer će tri najkreativnije čitateljice uz druženje sa Sandrom Haddad dobiti i poklone izenađenja dizajnerice te naših partnera Avona i Zlatarne Prahir.

Natječaj traje do 27. rujna 2017.

Prijavi se u nastavku:

Fill out my online form.
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".