Dosta hrabar outfit! Prošetala gradom u tenisicama o kojima vlada podijeljeno mišljenje!

Kakvo god mišljenje imali o njima, morate priznati da na njoj izgledaju stvarno dobro!
Vidi originalni članak

Glomazne, tzv. "ružne" tenisice već su nekoliko sezona na modnom tronu, a iako im neki nisu predviđali svijetlu budućnost, one su među trendsetericama postale apsolutni hit!

Među prvima su ih predstavili dva dizajnerska brenda, Balenciaga i Louis Vuitton, a stylish cure su ih jako brzo prihvatile pa nismo dugo morali čekati ni da se njima inspiriraju high street dućani. Ljepotica sa špice odabrala je šareni model kojeg je kombinirala na skroz cool način. 

Odabrala je bijele trapezice i spojila s dugačkim kaputom pastelno ružičaste boje koja je pravo osvježenje u zimskim danima! Sve je zaokružila klasičnom crnom torbom i upečatljivim naočalama s kojima se definitivno ne može proći nezamijećeno. 

 

Dive, podijelite s nama tko je vama najzgodniji frajer na televiziji 😍 Možda se navučemo na neku novu seriju! 😂 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".