Doris Pinčić zablistala je u haljini s domaćim potpisom: "Bila si predivna, kao i uvijek!"

Odabrala je asimetričnu bijelu haljinu iza koje stoji domaći dizajnerski modni dvojac Elfs
Vidi originalni članak

Sinoć je održana dodjela Večernjakove ruže - i dok su nominirani, prezenteri i glazbenici bili u svojim domovima gdje su nas ugostili putem videoveze, voditelji Doris Pinčić Rogoznica i Duško Ćurlić javili su se iz praznog Hrvatskog narodnog kazališta. Povodom ovakvom jedinstvenom načinu dodjele najprestižnije i najstarije medijske nagrade u Hrvatskoj je pandemija koronavirusa, no to nije spriječilo sudionike, ali i gledatelje da odaberu najelegantnije outfite i uživaju u prijenosu iz udobnosti svojeg doma. 

Posebnu je pozornost ukrala voditeljica dodjele, Doris Pinčić Rogoznica, koja je i ovog puta dobila mnogo komentara obožavatelja na društvenim mrežama.

- Bila si predivna, kao i uvijek. Haljina je odlična, pisali su joj pratitelji na društvenim mrežama i dodali da se nadaju da će se uskoro sve vratiti na "staro". Doris je za ovu prigodu odabrala bijelu haljinu koju potpisuje domaći brend Elfs. Riječ je o asimetričnom mini-modelu na jedno rame s puf rukavom, a upravo su asimetrični komadi i puf rukavi dva velika trenda za toplu sezonu. Haljinu je kombinirala sa zlatnim sandalama, a look zaokružila prepoznatljivim laganim uvojcima. 

U galeriji pogledajte najbolja izdanja s crvenog tepiha od prethodnih godina:

FOTO: PIXSELL Mia Kovačić FOTO: PIXSELL Damira Gregoret FOTO: PIXSELL Judita Franković FOTO: PIXSELL Sonja Kovač FOTO: PIXSELL Gina Victoria Damjanović FOTO: PIXSELL Nina Badrić FOTO: PIXSELL Ksenija Urličić FOTO: PIXSELL Mirela Priselac Remi FOTO: PIXSELL Jelena Rozga FOTO: PIXSELL Marijana Batinić FOTO: PIXSELL Kristina Burja FOTO: PIXSELL Ana Begić Tahiri FOTO: PIXSELL Lana Gojak FOTO: PIXSELL Irena Škorić FOTO: PIXSELL Antonija Stupar Jurkin FOTO: PIXSELL Kristina Krepela FOTO: PIXSELL Ana Radišić FOTO: PIXSELL Petra Kurtela FOTO: PIXSELL Ana Rucner FOTO: PIXSELL Nives Ivanišević FOTO: PIXSELL Severina Kojić FOTO: PIXSELL Barbara Kolar

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".