Doris Dragović u Lisinskom: Kraljica koja ne silazi s trona!

Sinoć je održan prvi od tri zagrebačka koncerta, a Doris je hipnotizirala pubilku
Vidi originalni članak

Uz taktove jedne od svojih najpopularnijih pjesama, "Malo mi za sriću triba", Doris je pred zagrebačku publiku izašla u svjetlucavoj haljini do poda, otvorenih leđa. Ne znamo u čemu je tajna, ali Doris izgleda kao da posljednih 20 godina nije ostarila ni dana! 

Nije mogla suspregnuti suze dok se Lisinskim orio gromoglasan pljesak, a izbor ove haljine prema našem mišljenju savršen je za grandiozan ulazak u dvoranu! 

Na polovici koncerta lijepa se pjevačica presvukla u tamnoplavu haljinu lepršavog kroja, za koju je priznala kako joj se jako sviđa jer u njoj može plesati, pa je poput kakve djevojčice mahala haljinom dok je publika pjevala u jedan glas!

Došlo je vrijeme i za pjesmu koju je svaka djevojka u publici čekala: "Šakom od stol", a kada je Doris rekla da je od te pjesme prošlo čak 31 godinu... ostali smo u šoku! Sjećate se spota? E pa, Doris uživo danas izgleda kao i prije 31 godinu! Ozbiljno.  

Za kraj je pjevačica iznenadila hlačama visokog struka i lepršavim topićem. Ono što je nama u publici tada prošlo kroz glavu je: "Nadajmo se da ćemo i mi s 56 godina izgledati tako!"

- Napokon sam dočekala hlače - odahnula je u šali, pa se rasplesala po pozornici uz još nekoliko svojih hitova. 

Jedna riječ - kraljica!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".