Doris Dragović & Fani Čapalija: ne viđamo ih često, no kad se pojave, svi su pogledi usmjereni prema njima!

Dame su se pojavile na otvorenju trgovine Anamarije Asanović
Vidi originalni članak

Moda, ljepota i mnoštvo poznatih osoba na jednom mjestu oduvijek su bili odličan recept za uspjeh, no u slučaju dizajnerice Anamarije Asanović  nesumnjivo je riječ i o velikom talentu! Zaključili su to brojni okupljeni na sinoćnjem svečanom otvorenju prvog samostalnog Showrooma by Anamarija Asanović na adresi Svačićeva 1 (Cankareva) u Splitu. Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije mlade, no već renomirane dizajnerice s oduševljenjem su razgledale i Fani Čapalija te Doris Dragović koje se na društvenim događanjima ne pojavljuju često, no, kad se pojave, ukradu svu pozornost! 

Fani Čapalija blistala je u crnoj haljini na preklop koju je kombinirala uz srebrne sandale s blok petom i platformom. Osmijeh je i dalje njezino najjače oružje pa je bilo teško ne primijetiti koliko zadovoljno izgleda! 

Doris Dragović odabrala je pravi ljetni outfit te kombinirala čipkasti top bijele boje uz "ombre" suknju u tonovima od oker žute prema bež. Oduševila je prisutne svojim make up look-om te pokazala kako i dalje izgleda jako zanosno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".