Dorine kombinacije uvijek su zapažene i zaslužuju čistu peticu: Proljetne trendove nosi na svoj način

Dora Predojević već je nekoliko puta bila gošća naše street style rubrike, a sad smo se prisjetili kombinacije od pretprošlog proljeća kad ju je Goran Čižmešija ulovio u odličnom izdanju za prijelazno razdoblje.
Vidi originalni članak

Dora Predojević jedna je od onih cura koje na gradskim ulicama ne mogu proći nezamijećeno, a njezin je Instagram profil super izvor modne inspiracije. Sad smo se prisjetili kombinacije od pretprošlog proljeća kad ju je Goran Čižmešija ulovio u odličnom izdanju za prijelazno razdoblje, a prevoditeljica i influencerica ispričala mu je što u modi voli. 

- Nježni tonovi i ležernost jedan su mi od omiljenih trendova koji su se pojavili u posljednje vrijeme.Toga se držim, sve dok ne počnem pucati na boje maksimalno. Mislim da mi je ovo jedno od posljednjih monokromatskih izdanja. Bijele naočale omiljene su mi posljednjih godinu dana - ispričala je tada Dora. "Mačkaste" naočale poput njezinih popularne su već sezonama i mnoge su ih ljubiteljice mode dodale u svoju kolekciju. 

Dora je odabrala ležernu haljinu koju je kombinirala s prslukom. Prsluci su jedan od it komada ovog proljeća, a ako niste za "pufasti" model kakvi dominiraju novim kolekcijama, možete isprobati varijantu kakvu nosi Dora. Glavnu riječ u stajlingu vodile su tamnosmeđe čizme - riječ je o combat modelu koji je već nekoliko sezona iznimno popularan, a brojni high street dućani inspirirali su se dizajnerskim modelom s potpisom Bottege Venete. Kombinaciju je upotpunila dizajnerskom bež torbom, klasičnim modelom idealnim za svaki dan. 

Traper torbice vraćaju se u modu, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: Stradivarius Mala torba od trapera 17,99 EUR FOTO: Stradivarius Velika torba od trapera 25,99 EUR FOTO: Stradivarius Denim torba u obliku mjeseca 19,99 EUR FOTO: H&M Denim torba 20,99 EUR FOTO: Zara Denim torbica sa zakovicama 17,95 EUR FOTO: Zara Clutch denim torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Torbica od trapera s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini torba od trapera s utisnutim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Torba od trapera s kopčama 39,95 EUR

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".