Donosimo pregled najbolje odjevenih zvijezda s Tjedna visoke mode u Parizu

FOTO: Pixsell Kylie Jenner u Schiaparelli FOTO: Abaca/Pixsell Nicole Kidman u Balenciagi FOTO: Abaca/Pixsell Jodie Turner-Smith u Armani FOTO: DPA/Pixsell Jennifer Lopez u Dioru FOTO: Best Image/Pixsell Avril Lavigne na Iris van Herpen reviji FOTO: Best Image/Pixsell Emma Chamberlain u Thom Browne FOTO: Abaca/Pixsell Keira Knightley u Chanelu FOTO: Abaca/Pixsell Doja Cat u Schiaparelliju FOTO: Best Image/Pixsell Kelly Rutherford na Schiaparelli reviji FOTO: Best Image/Pixsell Naomie Harris u Armaniju FOTO: Abaca/Pixsell Serena Williams u Thom Browne FOTO: Best Image/Pixsell Cate Blanchett na Armani reviji FOTO: Abaca/Pixsell Griff na Chanel reviji FOTO: Abaca/Pixsell Naomi Watts na Balenciaga reviji
Tjedan visoke mode u Parizu nije samo prilika za vrhunske dizajnere da predstave svoje najnovije kolekcije, već i za modne ikone i slavne osobe da zasjaje na crvenom tepihu svojim besprijekornim stilom.
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".