Donna Vekić briljira i izvan terena: Odvažne i trendi kombinacije s naglaskom na udobnost

Njezin pristup modi je sofisticiran, svestran i uvijek u skladu s najnovijim trendovima, što je čini pravom modnom ikonom u svijetu sporta.
Vidi originalni članak

Donna Vekić, hrvatska tenisačica poznata po svojim uspjesima na terenu, privlači pažnju i svojim prepoznatljivim modnim stilom. Njezin pristup modi je sofisticiran, svestran i uvijek u skladu s najnovijim trendovima, što je čini pravom modnom ikonom u svijetu sporta.

Na terenu, Donna Vekić je poznata po svom sportskom, ali elegantnom izgledu. Često je viđamo u odjevnim kombinacijama koje spajaju funkcionalnost i stil. Preferira moderne krojeve i hrabre boje koje odražavaju njezinu energičnost i samopouzdanje. Njezina sportska oprema je uvijek pažljivo odabrana, s naglaskom na udobnost i performanse, ali nikada ne zaboravlja ni estetski aspekt.

Izvan terena, Donna zrači ležernom elegancijom. U svakodnevnom životu često bira opuštene, ali chic kombinacije. Njeni outfiti često uključuju klasične traperice, jednostavne majice i statement jakne. Dodaci poput sunčanih naočala i trendovskih torbi dodatno naglašavaju njezin prepoznatljiv stil. Donna se ne boji eksperimentirati s bojama i uzorcima, ali uvijek zadržava određenu mjeru sofisticiranosti.

Često u njenim kombinacijama možemo vidjeti i dizajnerske komade, poput Hermes natikača koje su apsolutni modni hit već nekoliko godina i ne silaze s liste najpopularnijih. Donna je izabrala trendi model smeđe boje prepoznatljiv po 'H' dizajnu, a uskladila ih je uz genijalan sako na pruge te jednostavnu bazu traperica i bijele majice.

Kada je riječ o posebnim prigodama i crvenim tepisima, Donna  zna kako zablistati. Često se pojavljuje u elegantnim haljinama koje ističu njezinu figuru i odražavaju njezin sofisticirani ukus. Voli kombinirati klasične krojeve s modernim detaljima, stvarajući tako unikatan i upečatljiv izgled. Njezin izbor nakita i obuće također je besprijekoran, uvijek u skladu s ostatkom outfita.

Donna Vekić crpi inspiraciju iz raznih izvora, uključujući modne piste, poznate dizajnere i street style ikone. Njezin stil odražava kombinaciju svjetskih trendova i osobne estetike, čineći ga prepoznatljivim i autentičnim. Kao javna osoba, Donna također utječe na mnoge mlade djevojke i sportašice, inspirirajući ih da izraze svoj stil i samopouzdanje kroz modu.

Stil Donne Vekić je savršen spoj sportskog duha, casual elegancije i glamura. Bez obzira na prigodu, ona uvijek izgleda besprijekorno i zrači samopouzdanjem. Njezin pristup modi je autentičan i inspirativan, čineći je pravom modnom ikonom kako na terenu, tako i izvan njega.

Imali smo je prilike vidjeti i u našoj street style rubrici kada ju je naš Goran Čižmešija uhvatio na zagrebačkim ulicama u travnju ove godine. Kombinaciju ružičaste i plave ne bi se svatko usudio nositi, no Donna ju je tada isfurala na baš cool način. Hlače širokih nogavica pastelno ružičaste boje odlično izgledaju kada se nose uz plavi džemper koji na sebi ima detalj crvenog srca.

Za otvaranje Lei Lou pop up store-a u Opatiji odabrala je elegantnu midi haljinu u smaragdno zelenoj boji. Haljina se isticala prorezom na nozi te crnim detaljima - perjem na rukavima i chic leptirom na jednom ramenu. Stajling je dovršila prozirnim salonkama s bijelim vrhom.

Prisustvovala je i zabavi u Poliklinici Milojević kada je zabljesnula u bijelom od glave do pete. Prateći najpopularnije modne trendove, odabrala je asimetričan top koji je kombinirala uz hlače širih nogavica koje su sjajno pratile liniju tijela.

Naši proslavljeni tenisači, Donna Vekić i Borna Ćorić, zajedno s osnivačima Old Pilot's Gin, donirali su sredstva za obnovu Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi – Gornja Bistra. Za tu priliku Donna je zablistala u mini crnoj haljini s V-prorezom koju je dopunila elegatnim nakitom.

U galeriji pogledajte Donnine najbolje sportke kombinacije:

FOTO: Newscom/Pixsell Australian Open 2020. FOTO: Dino Stanin/Pixsell Teniski turnir Adria tour 2020. FOTO: Davor Javorović/Pixsell Hrvatski Premier Tenis 2020. FOTO: Newscom/Pixsell St Petersburg Ladies Trophy 2020. FOTO: Newscom/Pixsell St Petersburg Ladies Trophy 2020. FOTO: Press Association/Pixsell Nature Valley Open 2020. FOTO: Press Association/Pixsell Nature Valley Open 2020. FOTO: Expa/Pixsell WTA Tour 2023. FOTO: Expa/Pixsell Stuttgart Porsche Grand Prix 2023. FOTO: DPA/Pixsell Hamburg European Open 2023. FOTO: NordPhoto/Pixsell Rot-Weiss Tennisanlage 2023. FOTO: Best Image/Pixsell Hopman Cup 2023. FOTO: DPA/Pixsell WTA Tour 2024. FOTO: Reuters/Pixsell WTA 1000 - Qatar Open 2024. FOTO: Press Association/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell Wimbledon 2024. FOTO: Abaca/Pixsell Wimbledon 2024.

'Pratim trendove ako mi se sviđaju, no većinom ih se ne držim jer ne želim biti kao svi drugi'
Haljina poput njezine rješava problem 'ne znam što odjenuti' i stajliš je spas od visokih ljetnih temperatura
Kako da boja nakon mora što duže traje? Stručnjaci otkrivaju zlatna pravila za održavanje preplanulog tena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".