Donna na Olimpijskim igrama nosi kostim koji je sama dizajnirala uz Aleksandru Dojčinović

Dok danas brojni brendovi idu u ekstreme kako bi se pozicionirali na tržištu te kreirali što ekstravagantnije outfite, nekad je jednostavnije zaista bolje.
Vidi originalni članak

Donna Vekić, jedna od najboljih hrvatskih tenisačica, na Olimpijskim igrama nije samo oduševila svojom igrom, već i besprijekornim modnim stilom. Za ovu prestižnu sportsko-modnu priliku, Donna je surađivala s renomiranom hrvatskom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović. Rezultat te suradnje bio je teniski kostim koji je savršeno spajao funkcionalnost i estetiku, a uključivao je crvenu suknju, bijelu majicu i vizir.

Naime, Donna je prošle godine ušla u suradnju s talijanskim brendom Uomo Sport te započela modni put uz mentorstvo dugogodišnje prijateljice i dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Ženska linija sportskog brenda, prigodno, nosi ime Donna Sport (tal. donna = žena).

Donna je na olimpijski teren izašla u Donna Sport x Lei Lou outfitu. Dok danas brojni brendovi idu u ekstreme kako bi se pozicionirali na tržištu te kreirali što ekstravagantnije outfite, nekad je jednostavnije zaista bolje. 

Crvena suknja, izrađena od visokokvalitetnih materijala, bila je centralni dio kostima. Ova vibrantna boja ne samo da simbolizira snagu i energiju, već je i savršeno pristajala uz hrvatske nacionalne boje. Suknja je bila dizajnirana tako da omogućava maksimalnu slobodu kretanja na terenu, istovremeno naglašavajući njezinu ženstvenost.

Bijela majica bila je jednostavna, ali elegantna, pružajući savršen kontrast crvenoj suknji. Majica je izrađena od laganog, prozračnog materijala koji osigurava udobnost tijekom intenzivnih mečeva. Ovaj minimalistički dizajn omogućio je Donni da se fokusira na igru, a istovremeno izgledala sofisticirano i profesionalno.

Suradnja Donne Vekić i Aleksandre Dojčinović primjer je kako se moda i sport mogu savršeno spojiti. Aleksandra, poznata po svojoj sofisticiranoj i ženstvenoj estetici, uspješno je prenijela svoju dizajnersku viziju u funkcionalni sportski outfit. 

Osim odjeće, Donna je poznata i po elegantnom nakitu koji nosi na svojim teniskim mečevima. Riječ je o Damiani nakitu za koji Donna kaže da je njen izbor na terenu i izvan njega, a osvojilo ju je što komade može uklopiti u sve svoje outfite, sportske, casual i one elegantne.

Iz Zare smo izdvojili najprodavanije komade; evo što Hrvatice nose ovog ljeta
Ovaj bob stalno viđamo na Instagramu, a hit je jer traži minimalno stiliziranja i brige
Hidratizira, smiruje i štiti: Sastojak za kojeg trebate znati ako imate suhu ili masnu kožu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".