Domaći dizajn osvanuo u Vogueu i Cosmopolitanu: 'Velika je snaga domaćih kreativaca'

Kreacije dizajnerice Kristine Burje, poznatije kao Krie Design objavljene su u prestižnim magazinima
Vidi originalni članak

Na stranom tržištu dizajn sam sebi otvara vrata i ako je nešto uistinu drugačije bude i primijećeno, tako da mnogi stilisti vrlo rado surađuju s Krie Designom, rekla nam je Kristina. 

Žuta haljina naše dizajnerice osvanula je u editorijalu meksičkog Cosmopolitana. 

- Hrvatski dizajn općenito, ne samo modni, dobro je prihvaćen na svjetskoj razini što puno govori o velikoj snazi domaćih kreativaca - kaže Kristina.

"Met Gala je iza nas, ali ovogodišnja tema partyja "Camp: Notes of Fashion", prema istoimenoj izložbi u The Metropolitan Museum of Art Costume Institute koja je otvorena do 8.rujna i dalje budi kreativnost umjetnika. Izložba podsjeća da je moda najbolja kada se ne shvaća previše ozbiljno.To sve ima veze s uživanjem u nevjerojatnosti, ironiji i humoru. Vogue je predstavio i fotografije modnih fotografa inspirinane "campom", a Krie haljina odlično se ukolopila u cijeli koncept. Hvala Sky JT Navalu @sky_is_dlimit i Francis Gumu @francisgum iz LA na odličnoj suradnji", napisala je Kristina Burja ispod objave na svom Instagram profilu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".