Domaći brend Cherry Dear ima novu kolekciju nakita: Srebrne naušnice i prstenje dolaze u kombinaciji s mnoštvom boja

Kolekcija je sastavljena od srebrnih naušnica i prstena - i jako, jako puno boja. Sami komadi su dobili nazive po slatkišima pa se dizajnerica nada da će i kupcima donijeti njihov vlastiti ”Sugar Rush”.
Vidi originalni članak

Kao i kod protekle dvije kolekcije, najviše utjecaja na osmišljavanje nove imala je svakodnevnica. Moja svakodnevnica se velikim dijelom sastoji od druženja s kćeri, a to podrazumijeva jako puno igranja. U zadnje vrijeme puno smo se igrale plastelinom. Sjetila me koliko sam i sama kao dijete voljela plastelin jer svaki put možeš stvoriti nešto potpuno novo. Tako sam kao materijal uz srebro odabrala polimernu glinu, čvršćeg brata dječjeg plastelina - govori Ema Krot Turudić iz brenda Cherry Dear i dodaje da, dok su modelirale plastelin, voljele su gledati crtić čija se radnja odvija u svijetu video-igara.

- Jedna od meni najdražih bila je igra Sugar Rush. Svijet Sugar Rusha je pun boja, slatkiša i šarenih likova. „Sugar Rush“ je iznenadan nalet energije zbog previše šećera. Sama definicija me podsjeća na energiju koju svakodnevno vidim kod svoje kćeri. I bez šećera ona ima nevjerojatnu energiju i ne suspreže osjećaje. Kada je vidim koliko se iskreno veseli banalnim stvarima tek onda vidim koliko je nama odraslima um zakrčen. Kada ste se iskreno nečemu veselili kao dijete i smijali se na sav glas bez razmišljanja tko vas gleda? Kada ste zadnji puta doživjeli taj „Sugar Rush“ bez pretjeranog razmišljanja? Što se više družimo ona me uči jednostavnosti, prisutnosti i traži od mene da se zajedno s njom iskreno veselim i bez nekog posebnog razloga - pojašnjava dizajnerica i dodaje kako je tu energiju pokušala dočarati bojama, u kombinaciji s jednostavnim i čistim srebrnim linijama kako bi i dalje ostala u okviru svoje estetike.

Kolekcija je sastavljena od srebrnih naušnica i prstena - i jako, jako puno boja. Sami komadi su dobili nazive po slatkišima pa se dizajnerica nada da će i kupcima donijeti njihov vlastiti ”Sugar Rush”.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".