Domaći brend "I Can Icon" započinje novu eru u svijetu mode

Jednim potezom, casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom
Vidi originalni članak

Da  putovanja mogu biti inspirativna, dokazuju mnoge priče koje su na njima započete,  a  potom  ispisane  na  najljepši  mogući način. Jedna od takvih nastala  je  na  putovanju  u New York, grad koji nikada ne spava, a svojim živopisnim  načinom  života  budi  maštu  posjetitelja.  Upravo  je Big  Apple inspirirao i mladu hrvatsku dizajnericu Petru Pavlic, koja je samo pet mjeseci  nakon  povratka  iz istog, osmislila i pokrenula modni brend I CAN ICON.

''Modi su potrebni noviteti, a ne različite verzije već postojećeg. Zbog toga volim ovaj projekt nazvati Nova era jakni '' rekla je mlada i talentirana dizajnerica

Jedinstveno  svojstvo  dizajna, ujedno i zaštitni znak ove modne linije, je zakopčavanje  jakne  s  desne  bočne  strane, što donosi potpuno novi način odijevanja. Dizajn otkriva i naglašava rame - jedno od najvažnijih dijelova tijela  koje  pokazuje  samouvjerenost i odlučnost osobe. Dodatni detalj za postizanje  oštrine  izgleda  je  ruska  kragna  te  sposobnost da s jednim potezom casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom,  gdje se i dalje odražava odvažnost žene. Cijeli koncept osmišljen je  i  izveden  na  inovativan način, zasad jedinstven u svijetu, zbog čega dizajnerica na njega polaže sva registrirana i zaštićena prava.

'I  CAN  ICON'  žene  koje  se  žele  osjećati moćno, samouvjereno i u sebe sigurno,  na  web  shopu  www.icanicon.eu  ekskluzivno  mogu  pronaći  svoj omiljeni model jakne, kao i informacije o kolekciji i modnom brendu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".