Domaće poznate dame koje su nam inspiracija za novogodišnji styling

Izabrali smo sedam stylinga koje bismo voljeli kopirati za večerašnji party
Vidi originalni članak

Ako još uvijek ne znate što odjenuti večeras, donosimo vam nekoliko stylinga naših najbolje odjevenih dama kako biste se mogli inspirirati. Prva na listi je pjevačica Severina, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. U ovom svjetlucavom sytlingu izgleda poput princeze, a najviše nam se sviđaju šljokičaste cipele. 

Ako ćete dočekati Novu u zatvorenom prostoru predlažemo da se inspirirate hrabrom kombinacijom Lane Jurčević. Čista petica!

Uvijek posebna Olja Vori pokazala je kako se obući ako ćete cijelu noć plesati na otvorenom. Plisirana metalik suknja, upečatljiv džemper i teddy coat, formula su za odličnu kombinaciju! 

Spremate li se za glamuroznu večeru u nekom luksuznom restoranu, predlažemo da odjenete nešto poput Sandre Perković. S crnom nema greške, a ova je haljina zaista posebna!

Za djevojke koje vole klasiku, Mirna Maras ima rješenje! Mala crna haljina sa šljokicama (ovaj put iz Zare), dugačak blejzer i ultravisoke potpetice, stoje joj tako dobro. 

Lijepa Nevena Rendeli prošetala je Zagrebom u kombinaciji u kakvoj bismo baš na zagrebačkom trgu dočekali novu. Bunda je za čistu peticu, a gležnjače s upečatljivatljivom potpeticom odnijele su prvu nagradu!

 Styling Ive Radić idealan je za cure koje ne vole haljine. Šljokičasti top neka vodi glavnu riječ, a ispod Ivinih hlača naziru se odlične cipele kakve bismo poželjeli i u svom ormaru. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".