Domaće cure su potvrdile: Poštarske kapice i dalje su veliki hit, a one znaju kako ih nositi sa stilom!

Inspirirajte se njihovim fotkama s Instagrama i pronađite svoju modnu formulu za stylish jesen
Vidi originalni članak

Kapice koje izgledaju poput poštarskih prošle su godine postale totalni hit - cure su ih baš dobro uklopile u svoje jesenske i zimske odjevne kombinacije, a s dolaskom hladnijih dana, opet su ih počele nositi. 

Rita Rumora jedna je od našim omiljenih it djevojaka, a odabrala je crni model kojim je zaokružila kombinaciju sastavljenu od crne haljine, kariranog sakoa i genijalnih Zarinih čizama. 

Marija Čamber koja stoji iza profila @mariahs_chambers također je odabrala karirani sako, no spojila ga je s trapezicama i majicom s natpisom. Smeđa kapa baš dobro ide uz lagane valove u kosi i zlatne naušnice. Usput nam je pokazala i savršen outfit za putovanja!

Slađana Ostić naša je inspiracija u danima kad nam je nedostaje - trapke je spojile uz izvrsne čizmice iz Shoeboxa i bijelu bluzu, a kapa je bila stylish dodatak ionako odličnom outfitu. 

Lifestyle blogerica Maša Zibar bira jako trendi kombinacije za šetnje New Yorkom - midi suknja i vesta u oker žutoj boji super su spoj, a smeđa kapa odličan detalj!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".