Domaće cure izgledaju stylish i na snijegu - izdvojili smo najbolje zimske kombinacije

Pri pomisli na snježne radosti, mnogima prvo na pamet padne hladnoća, a zatim skafanderi i buce bez kojih su snježni outfiti nezamislivi... Ipak, domaće cure znaju kako i na minusima biti stylish!
Vidi originalni članak

Sezona skijanja je na vrhuncu, a ako i sami niste otišli na skijanje, vjerujemo kako na društvenim mrežama pratite avanture onih koji su se uputili u Sloveniju, Italiju, Francusku, Austriju... I dok oni uživaju u snježnim radostima, nama su za oko zapele njihove odlične odjevne kombinacije kojima su dokazale da se i na debelom snijegu, kao i u planinama, može stvarno biti stylish.

Većini na spomen skijanja prvo na pamet padne hladnoća, kao i zimska oprema koja uz nju ide, poput skafandera i buca, no poznate Hrvatice uspjele su i zimskim, snježnim odjevnim kombinacijama dodati trendi predznak. 

Sviđa nam se kako su cure na skijališta isfurale no make up lookove ili one s tek minimalno šminke na licu, a svaku skijašku odjevnu kombinaciju upotpunile su nekim zanimljivim modnim dodatkom, najčešće cool naočalama, efektnom kapom ili neobičnom jaknom. 

U nastavku pogledajte kombinacije Anje Alavanje Romac, Ane Bacinger, Sonje Kovač, Lidije Lešić, Jelene Petrović, Petre Mamić, Dore Predojević i Ivane Petković Čevre

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".