Domaća fashionistica odlično nosi odijelo za kojim su cure poludjele, a mi znamo gdje ga možete kupiti!

Pokazala je da se odijelo može nositi i u ležernijoj prilici
Vidi originalni članak

Studenticu i blogericu Dorin Luciju Bajzec jednostavno obožavamo zbog njezinog stila. Uvijek nas oduševi svojim chic i ženstvenim, ali jednostavnim odjevnim kombinacijama, a tako je bilo i ovog puta kad je zablistala u rozom odijelu.

Odijela su veliki hit ove sezone, a trendseterice nam pokazuju da se mogu odlično kombinirati čak i na tenisice, što ih čini savršenima za dnevne varijante. Dorin se odlučila za bijelu dolčevitu i popularne Gucci tenisice, a sve zaokružila klasičnim naočalama i Louis Vuitton clutchem

Odijelo poput njezinog možete kupiti u Zari, a savjetujemo vam da se požurite jer, ako je suditi po društvenim mrežama i objavama influencerica, brzo će nestati s polica trgovina! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".