Domaća dizajnerica blista u haljini koju bismo rado vidjele u svojem ormaru

Ona je strogo zadanom dress code-u dala vlastiti pečat
Vidi originalni članak

Kako bi proslavio dugo očekivano regionalno lansiranje u Hrvatskoj i Sloveniji, Urban Decay je organizirao veliku proslavu u urbanom prostoru, staroj tvornici perja "la Grma". Više od 180 hrvatskih i slovenskih uzvanika- medija, poznatih osoba, bloggera i vloggera te makeup artista okupilo se i uživalo u beauty with an edge atmosferi.

Među uzvanicima je bila i dizajnerica Diana Viljevac koja je tom prigodom zablistala u haljini s vlastitim potpisom. U outfitu glavnu riječ vodi til koji je zaslužan za "dojam princeze" o kojem mašta gotovo svaka djevojka,  dok na gornjem dijelu prevladava čipkasti efekt.

Ono što je savršeno zaokružilo ovaj look bio je metalni remen sa zlatnom kopčom koji je cijeloj kombinaciji dao dozu elegancije. Dizajnerica se odlučila za jednostavan make up pa je tek usne naglasila jarko ružičastim ružem. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".