Domaća blogerica: Moje tijelo nije manje lijepo samo zato što nisam mršavica

Priznajem, često se nađem u situaciji da uspoređujem svoje tijelo s ostalim curama na Instagramu. Dođe mi da lupim samu sebe kad krenem razmišljati u tom smjeru. Budem i tužna i ljuta što sam si dozvolila da tuđa ljepota dovede u pitanje moju, napisala je Željka
Vidi originalni članak

Domaća lifestyle blogerica i stilistica Željka Molnar, poznata pod nickom Lia Stazia, objavila je hrabri status ispod svoje fotografije u kupaćem kostimu u kojemu iskreno progovara o tome da se katkad srami svojih oblina.

- Vrijeme je da vam nešto priznam, budem otvorena i iskrena oko jedne od svojih slabosti. Za svaku sliku u kupaćem trebala sam skupiti dozu hrabrosti da ju objavim. Obuzme me jedan glupi osjećaj. U razumnim trenucima opisala bih ga skroz djetinjastim. “Pa imam 30 godina, valjda sam se do sad trebala naučiti voljeti sebe i svoje tijelo” rečenica je koju si često izgovorim u takvim trenucima - započinje Željka Molnar poduži status. 

- Priznajem, često se nađem u situaciji da uspoređujem svoje tijelo s ostalim curama na Instagramu. Dođe mi da lupim samu sebe kad krenem razmišljati u tom smjeru. Budem i tužna i ljuta što sam si dozvolila da tuđa ljepota dovede u pitanje moju. Samo zato jer me bombardiraju slike prezgodnih mršavih cura u divnim badićima (koje nažalost ne rade u mojoj veličini) ne znači da je moje tijelo išta manje lijepo ili da ga trebam skrivati. Imam obline na koje bi trebala biti ponosna, jednako kao što sam ponosna na sve svoje ostale kvalitete... Na svoju kreativnost, upornost, perfekcionizam... Sve to čini mene, to je moja posebnost i vrijeme je da budem ponosna na nju. Bez straha - napisala je Željka Molnar na svom profilu na Instagramu i dobila veliku podršku svojih fanova.

- Imaš prekrasno, unique lice, a za takve 🍒 cure vec pola stoljeća plaćaju puste hiljade evrića 😄 Iako te razumijem, svi se tako ponekad osjećamo - samo je jedna od poruka podrške. 

U nastavku pogledajte genijalan stil stjuardese Josipe Rašić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".