Dolce & Gabbana proljeće/ljeto 2016

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Talijanska bajka brenda Dolce & Gabbana oduševila je svijet...
Vidi originalni članak

Uz pozadinu tipičnog talijanskog naselja, dizajnerski duo brenda Dolce and Gabbana odveo je sve ljubitelje mode na romantični odmor u bajkovitoj Italiji i tako odao počast svojoj domovini. Pista je neodoljivo podsjećala na tradicionalnu talijansku tržnicu prepunu talijanskih plodova i nezaobilaznog sladoleda. Dizajneri su se pobrinuli za to da svaka kreacija bude ukrašena svim talijanskim kako bi izgledala kao razglednica sa najljepšeg odmora.

Cijela atmosfera bila je upotpunjenena tradicionalnom talijanskom glazbom koja je svirala u pozadini dok su se modeli šetajući pistom zaustavljali slikajući selfie. Fotografije su se odmah pojavile na velikim ekranima iznad piste. Cijela se kolekcija sastojala većinom od ženstvenih haljina i suknji različitih dužina. Talijanske znamenitosti ovog su puta pronašle svoj put do samih kreacija pa su tako neke od njih ukrašene motivima talijanskih gradova. Izvezeno cvijeće, čipka, modni dodaci u oblicima limuna i naranče samo su neki od pažljivo odabranih detalja koji su osvojili srca modnih stručnjaka.

Ukrasa za kosu također nije nedostajalo. Svilene marame, krune i slušalice ukrašene kristalima i voćem, pa čak i maske za mobitel samo su neki od modnih dodataka iz ove kolekcije za kojima će zasigurno žudjeti sve trendseterice. Obožavateljice torbi ovog brenda ni ovog puta neće ostati razočarane. Različiti modeli, uglavnom na malim ručkama doprinijeli su ovoj ženstvenoj kolekciji. Najviše oduševljenja ipak su izazvale bogato ukrašene košare koje su zaokružile talijansku ljetnu priču. Cijelu reviju možete pogledati ovdje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".