Dolaze nove epizode "Shopping kraljice", a uvodi se i novitet - natjecat će se i muškarci!

Nove epizode s emitiranjem kreću 27. siječnja, a emisiju će i dalje voditi dizajner Robert Sever
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih modnih emisija na televiziji, Shopping kraljica, ponovno se vraća na male ekrane, a ovog puta dolazi s jednim novitetom. Naime, u novoj sezoni moći će se prijaviti i muškarci!

Kako piše RTL, nova sezona s prikazivanjem kreće 27. siječnja u poslijepodnevnom terminu, a emisiju će i dalje voditi Robert Sever. U prvom će se tjednu natjecati kandidatkinje, dok je drugi tjedan rezerviran za muški okršaj pa ćemo dobiti i novog modnog kralja. 

Podsjetimo, prije Roberta Severa, emisiju je vodio Borut Mihalić, vlasnik parfumerije TOP, koji je kao modni kritičar gledatelje učio, ali i nasmijavao svojim modnim komentarima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".