Dobrodošli u prekrasan svijet Ritualsa!

Vidi originalni članak

Nadahnut međunarodnim timom najboljih talenata iz industrije parfema i dizajna,u pariškoj Pagodi u ulici  Babylone, zajedno sa strastvenim timom stručnjaka iz cijelog svijeta, Raymond Cloosterman kreirao je  2000. godine marku Rituals. 

Rituals su nadahnuti drevnim istočnjačkim tradicijama, a svaka kolekcija ima svoje posebno odabrane  sastojke i karakteristične prednosti koje ćete otkriti.  Rituals Vam pomaže da usporite, da pronađete sreću u najmanjim sitnicama.  Naša je strast pretvoriti dnevnu rutinu u značajnije rituale. Uravnoteženo življenje načelo je Ayurvede, znanosti o životu koja broji 5 000  godina. Drevna mudrost iz Indije pomaže Vam u poboljšanju zdravlja i dobrostanja čišćenjem i hranjenjem Vaše jedinstvene strukture  energija koje se još nazivaju i doše, i drži ih uravnoteženima. The Ritual of Ayurveda pažljivo je kreiran u skladu s ovom filozofijom  i nudi kolekciju luksuznih proizvoda za dom i njegu tijela koji pridonose ravnoteži tijela,uma i duše.

Jedinstveni pjenasti gel za tuširanje na bazi hranjivog ulja slatkog badema pretvara Vaše tuširanje u poslasticu koja će Vas razmaziti. 

Nakon njega nanesite piling za tijelo za čišćenje i rashlađivanje koje ima harmonizirajući učinak na unutarnju ravnotežu i vitalnost. 

Bogata, baršunasta krema za tijelo koja njeguje kožu. Sadrži drevni ayurvedski sastojak od himalajskog meda za omekšavanje kože. 

Maglica za tijelo. Koža je osvježena s delikatnim mirisom indijske ruže i himalajskog meda. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".