Dobro odijelo je must have jesenske garderobe: Ona ga odlično kombinira sa zanimljivim detaljima!

Odijela najčešće povezujemo sa salonkama ili cipelama s blok-potpeticom, no zbog ove kombinacije, poželjet ćete ih isfurati i s natikačama!
Vidi originalni članak

Ako ste u potrazi za odjevnim komadom u koji biste uložili ove jeseni, neka se u užem izboru nađe odijelo, must have komad koji će vas spasiti u mnogim situacijama, pogotovo u jutrima kad nemate ideje što odjenuti. Hit je već nekoliko sezona, a ove su nas jeseni dizajneri počastili efektnim modelima među kojima svatko može pronaći savršenog za sebe. 

Upravo u jednom genijalnom odijelu oduševila nas je nova akterica koja je  rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i pokazala kako se odijelo nosi s natikačama!  

Široke je hlače i sako na trostruko kopčanje kombinirala s ružičastom polo majicom, a stajling je upotpunila efektnom torbicom koja nam je odmah zapela za oko zahvaljujući zanimljivim detaljima. Riječ je o torbici brenda Prada koju je kombinirala uz dizajnerske cipele s potpisom Louis Vuittona.

Jako dobro zna da se tajna krije u dobro odabranim detaljima, a ona je kombinirala klasiku i ležernost. Odabrala je smeđe natikače u popularnom ‘dad sandals’ modelu koji se ističe dvostrukim remenčićima na vrhu.

Venice Film Festival uskoro počinje, a mi smo se prisjetili najboljih vintage izgleda tijekom godina
Capri hlače se vraćaju: Evo pet načina kako stilizirati kontroverzni trend za jesen
Ana Begić Tahiri nekad i sad: Kako se naša poznata glumica stilski mijenjala tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".