Dobro odijelo hit je proljetne garderobe: Zgodna crnka odlično ga kombinira s tenisicama!

Odijela najčešće povezujemo sa salonkama ili cipelama s blok-potpeticom, no zbog ove kombinacije, poželjet ćete ih isfurati i s tenisicama!
Vidi originalni članak

Ako ste u potrazi za odjevnim komadom u koji biste uložili ovog proljeća, neka se u užem izboru nađe odijelomust have komad koji će vas spasiti u mnogim situacijama, pogotovo u jutrima kad nemate ideje što odjenuti. Hit je već nekoliko sezona, a ovog su nas proljeća dizajneri počastili efektnim modelima među kojima svatko može pronaći savršenog za sebe. 

Prisjetili smo se kako ga kombinira Ana Prusina, zgodna crnka koja je prošlog svibnja rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i pokazala kako se odijelo nosi s tenisicama!  Ana radi kao visual merchandiser i odabrala je odlično bijelo odijelo s crnim prugicama.

- Većinom nosim crno-bijelo, ali uzorke nosim skoro sve. Često kombiniram sportsko i elegantno. Pratim trendove i u svakom mogu naći nešto po svom ukusu - rekla je tada Ana. 

Ana je široke hlače i sako na dvostruko kopčanje kombinirala s Adidas tenisicama, a stajling je upotpunila efektnom torbicom koja nam je odmah zapela za oko zahvaljujući zanimljivim detaljima. 

Jako dobro zna da se tajna krije u dobro odabranim detaljima, a ona je kombinirala klasiku i ležernost. Odabrala je crveni ruž, neizostavan beauty dodatak za kojim rado posežemo jer osvježi i najobičniji outfit, a izdanje je upotpunila crnom šiltericom, dodatkom kojeg cure rado biraju i ovog proljeća. 

Sandale zbog kojih će svaki proljetni i ljetni outfit izgledati još bolje:

FOTO: Zara Metalizirane sandale sa širokom potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Sandale na vezanje s visokom potpeticom i remenčićima 29,95 EUR FOTO: Zara Laminirane sandale s potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale od brušene kože sa zakovicama 35,95 EUR FOTO: Zara Sandale od trapera s potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Cipele s otvorenom petom, potpeticom i ukrašenom mašnom 39,95 EUR FOTO: Zara Cipele od trapera na vezanje s punim potplatom 39,95 EUR FOTO: Zara Otvorene sandale s potpeticom i perjem 49,95 EUR FOTO: Zara Cipele s otvorenom petom od vinila 29,95 EUR FOTO: Zara Cipele na vezanje s punim potplatom 39,95 EUR FOTO: Zara Vinilne sandale s visokom potpeticom i štrasom 39,95 EUR FOTO: Zara Cipele od vinila s visokom potpeticom i ukrasom 49,95 EUR FOTO: Zara Sandale od vinila s potpeticom i mašnom 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne kožne sandale sa zakovicama 55,95 EUR FOTO: Zara Cipele od vinila s otvorenom petom, potpeticom i ukrasom 59,95 EUR FOTO: Zara Kožne ravne metalizirane sandale 35,95 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom i zakovicama 49,95 EUR FOTO: Zara Cipele na vezanje s punim potplatom 39,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale s blok potpeticama 22,99 EUR FOTO: Zara Cipele s otvorenom petom, potpeticom i ukrasom 35,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale s potpeticom i remenčićima 49,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale na špic 49,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale sa šiljastim vrhom i potpeticom 49,95 EUR FOTO: Zara Ravne kožne sandale s kopčama 49,95 EUR FOTO: Zara Cipele s potpeticom s aplikacijom 49,95 EUR

Umjesto klasičnog sakoa, odaberite prsluk: Nosi dozu elegancije i izgleda baš chic
Na Asosu ima odlične kozmetike! Evo na koje proizvode treba obratiti pozornost, pogotovo kad su na sniženju
Neugodno crvenilo na bedrima čest je ljetni problem: Isprobajte proizvode i savjete za koje žene tvrde da pomažu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".