Dobri igrači, a još k tome i zgodni! U ekipi kluba Ajax sami ljepotani

U posljednjih par dana svi pričaju o tome kako Ajax ponovno ima zgodne frajere u svom timu, pa smo odlučili provjeriti
Vidi originalni članak

Nakon duge i opsežne analize 😂, izabrali smo pet najzgodnijih igrača!

Daley Blind 

Zgodni Nizozemac ima 29 godina, a u Ajaxu igra na poziciji braniča. Jedan je od onih nogometaša koji obožavaju raspuštenu dulju kosu, a njemu baš dobro stoji. Inače, vrlo je aktivan i na društvenim mrežama, pa ga na Instagramu prati oko 2,2 milijuna ljudi! Ima i djevojku (cure, sorry).

Candy-rae Fleur i on zaručili su se prošle godine, a zajedno su već jako dugo. 

Dušan Tadić

Dušan ima 30 godina, a dolazi iz Bačke Topole u Srbiji. Poprilično je visok, za jednog nogometaša, 1,81 cm.

Ima suprugu Draganu Vukanac s kojom se vjenčao 2013., a on je jedan od onih nogometaša čiji ljubavni život prolazi bez javne drame. Imaju troje djece, a Dušan je jednom prilikom priznao kako se nada da će barem jedno djete nastaviti njegovim nogometnim stopama. Dušanov Instagram profil prati oko 360 tisuća ljudi, a najviše fotografija, naravno, posvećeno je nogometu.

Lasse Schone

Opušteni igrač Lasse, ima vrlo istančan stil. Ima 32 godine i dolazi iz Danske, ima suprugu i dvoje djece.

Njegov Instagram profil prati 248 tisuća pratitelja, a osim fotki s utakmica, možete uloviti i par fotografija "normalnog života". Mnogim ženama Lasse je zgodan zbog svoje frizure i brade koju nikada ne brije, ali i zagonetnog osmijeha.

Matthijs de Ligt

Milijun pratitelja na njegovom IG profilu govori o tome koliko je obožavana. Matthijs ima samo 19 godina, a dolazi iz Nizozemske.

Ovaj tipični ljepotan plave kose visok je 1,89 cm i podsjeća na nekog člana boy benda, što vjerujemo da oduševljava mlađe djevojke. Njegova djevojka Annie Diekman je igračica hokeja, a zajedno su od 2014. Zajedničke fotografije često objavljuje na Instagramu. 

Frenkie de Jong
Frenkie ima 21 godinu i dolazi iz Nizozemske, a u Ajaxu igra na poziciji veznog igrača. Njega pak na Instagramu prati 1,6 milijuna pratitelja, a posljednja fotografija je ona na kojoj se ljubi sa svojom djevojkom i tako joj je čestitao 21. rođendan. 

Djevojke ga obožavaju zbog njegove savršene frizurice i zaraznog osmijeha. 

 

 

Prisjetite se kako su nas naši Vatreni oduševljavali svojim pjevanjem za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".