"Dobre bajkerske čizme nosila bih cijelu godinu - kako god ih kombinirala, izgledaju odlično!"

Slađana Ostić nova je naša modna zvijezda!
Vidi originalni članak

Ako imate profil na Instagramu, sigurni smo kako vam nije promaklo ime @slakipalaki. Iza ovog simpatičnog nicka krije se Slađana Ostić, menadžerica produkta u turističkoj agenciji. Slobodno vrijeme najradije provodi na izletima s dečkom te u druženju s prijateljima, a dio slobodnog vremena pokušava posvetiti Instagramu, odnosno stvaranju novih fotografija i održavanju komunikacije s pratiteljima. 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Nikad ne znam definirati taj stil, rekla bi da je to neka kombinacija casual/edgy stila. Volim jednostavne kombinacije „začiniti“ s nekim detaljima, najčešće su to cipele koje se ističu ili na neki način ne uklapaju u outfit. Osim cipela, volim i jakne koje uvijek daju neki poseban „touch“ kombinaciji. Bitno mi je da je udobno te barem jedan komad na meni mora biti širi ili oversized.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Crne skinny jeans, bajkerske čizme, debeli džemper. U toplijim danima džemper zamjenim s običnom bijelom majicom. Volim i sve te trendi bluze sa širokim rukavima i cullotes hlače koje su mi trenutno jedan od najčešćih odabira, no kad bi morala birati jedan outfit koji predstavlja baš ono meni najdraže, to bi bio ovaj prvi naveden.

Što nikad ne bi odjenula?

Jedino što sa sigurnošću mogu reći je – tenisice na petu. Ono što mislim da ne bih znala nositi kako treba su čizme iznad koljena, tajice umjesto hlača i visoke tenisice.

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji je najskuplji?

Najdraži mi je jedan ogroman, tamnosivi oversized dzemper koji sam ulovila na sniženju u Zari. Mogu ga nosit kao majicu,haljinu ili tuniku, na sve načine izgleda odlično. Nikad ne kupujem skupu odjeću, no uložim u modne dodatke. Nemam ništa što je ekstremno skupo, ali ono za što izdvojim najviše novaca su Replay čizme. U jedne sam bila zaljubljena jako dugo i kad sam si ih napokon priuštila, shvatila sam da su to najudobnije i najizdržljivije čizme ikad!

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće su to Zara i Mango s obzirom na to da smo u Rijeci ograničeni ponudom. Zato volim kad naiđem na neki komad koji mi se jako svidi, a nije iz ta dva dućana. Posljednje što sam kupila su crne coated hlače te obična crna kratka majica u New Yorkeru.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Obožavam Marijanu Batinić i sestre Šopar. Jako volim i Ljupku Gojić Mikić te Ivu Balaban, iako nemamo ni sličan stil. Od stranih volim Negin Mirsalehi.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Uvijek cipele. Točnije, čizme! Da mogu, nosila bi ih kroz cijelu godinu. Što god da stavim na dobre bajkerske čizme, izgleda odlično. Osim čizmi, jako volim sve verzije oxfordica i ravnih cipela koje uzimam u Shoeboxu, sa zakovicama, resicama, platformom i sl. One mi odlično dođu kad moram imati neke ozbiljnije, poslovne outifte.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".