Dobar smisao za modu je nasljedan: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, a volimo nositi šešire'

Ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije nisu prošle nezamijećeno Paula Muslim i Sanja Kovačić Gotovac, inače kći i mama s odličnim smislom za modu u malom prstu
Vidi originalni članak

Da dobar stil "ostaje" u obitelji, kao i da je super smisao za modu nasljedan, potvrdile su Sanja i Paula, mama i kći koje u odličnim odjevnim kombinacijama nisu prošle nezamijećeno ispred objektiva našeg fotografa Gorana Čižmešije. Fotografija je nastala sredinom srpnja, a i ovih dana prepisujemo odlične stajlinge modno osviještenih mame i kćeri.

Sanja Kovačić Gotovac je kućanica, a Paula Muslim radi kao profesorica u Obrtno-tehničkoj školi u Splitu te su za Divu rado ispričale nekoliko detalja o svojem stilu.

– Mi smo mama i kći, došle smo iz Splita poslovno i u šoping. Ove smo kombinacije odabrale jer je vruće i udobne su. Volimo nositi šešire, idealni su za sunce i vrućine, ujedno su i za zaštitu i za uljepšavanje. Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti kada idemo zajedno van, sličan stil je nasljedan – ispričale su tada simpatične Paula i Sanja. 

Paula je za đir po gradu odabrala haljinu koja je pravi modni sinonim za ljeto - bijela je, lepršava, s romantičnim čipkastim uzorkom te izvrsno pristaje uz dizajnersku torbu kojom je upotpunila stajling.

Torbu istog "uzorka" odabrala je i Paulina mama Sanja koja je u svojoj kombinaciji prošetala nekoliko printeva i pokazala da je prava majstorica u kombiniranju različitih uzoraka. Zmijski je prošetala na wedge sandalama, a paisley print na haljini, dok je šešir bio elegantan dodatak cijelom outfitu. 

Tražite li savršenu ljetnu haljinu, u galeriji pogledajte kakve smo modele izdvojili

FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Massimo Dutti 949,90 kn FOTO: Massimo Dutti 849,90 kn FOTO: Massimo Dutti 949,90 kn FOTO: Massimo Dutti 679,90 kn FOTO: Reserved 459,90 kn FOTO: Reserved 359,90 kn FOTO: Reserved 259,90 kn FOTO: Reserved 99,90 kn FOTO: Reserved 259,90 kn FOTO: Zara 279,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn

 

Udobne i lako se kombiniraju: Ako u kolekciju dodate cipele kakve nosi lijepa ekonomistica, sigurno nećete pogriješiti

Laskava frizura za koju frizeri kaže da će obilježiti jesen: Tajna dobrog izgleda je u minimalnom stiliziranju

Andrea da Silva u atraktivnom izdanju: 'Kombinaciju sam odabrala jer je vruće, lepršava je i idealna za takvo vrijeme'

Pored ovako dobrih traperica, ostatak kombinacije "pada" u drugi plan: 'Volim nositi zanimljive komade, bitno da je drugačije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".