-Dobar dan, naručila bih jedan.... luftić

Nisu ni luftići ono što su nekada bili (sva sreća)!
Vidi originalni članak

Ove sezone društvene mreže vrve slikama luftića raznih boja i oblika koje smo odmah zavoljeli. No, nisu to bilo kakve boje i oblici - govorimo naime o hrani i životinjama. Pizza, krafna, ananas, kobasica, banana, lubenica i hamburger samo su neka vrsta jela koja se mogu pronaći na megapopularnim luftićima. Dok u životinjskom carstvu prevladavaju labudovi raznih boja, te patke. Iako im cijene nisu tako male (a govorimo o luftiću), na internet stranicama kao što Amazon, EBay, AliExpress i mnogi drugi možete naručiti svoj omiljeni primjerak.

Tu su također minijaturni luftići čija je funkcija ”držač za čaše”. Ne bitno plivate li na moru ili u bazenu opremite se potrebnim (bez)alkoholnim napitcima, sjednite na svoj luftić i plutajte satima uživajući u suncu i godišnjem odmoru. Donosimo vam nekoliko fantastičnih prijedloga koji vas neće razočarati. 

1.  PIZZA ZA DRUŠTVO

 2. MALA PIZZA

3. JEDAN KOMAD MARGARITE

 4. KRAFNA

 5. HAMBURGER

6. PEREC 

7. LUBENICA

8. BIJELI LABUD 

9. JEDNOROG

 10. ZA SVE LJUBITELJE FILMA ”BLACK SWAN”

 11. DRŽAČI ČAŠA

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".