DO & DON'T

Tko je ovaj tjedan pogodio, a tko promašio?
Vidi originalni članak

Konačno je počelo najljepše razdoblje u godini. Događanja su na svakome koraku što znači da materijala za modna proučavanja imamo napretek. Ovaj tjedan odlučili smo se za dvije dame, Tatjanu Dragović i Nives Celzijus. Slažete li se s našim mišljenjem?

✓ DO 

Tatjanu Dragović vrlo bismo lako mogli proglasiti za jednu od hrvatskih modnih ikona. Za otvorenje slastičarnice Magnolia kombinirala je crno od glave do pete, a monotoniju je "razbila" narančastom torbicom. Njezinoj vitkoj figuri sve pristaje, a pokazala je kako sjajno kombinira čipkastu plisiranu suknju s jednostavnom majicom.

 ✖ DON'T

Na dodjeli nagrada hrvatskog glumišta pojavila se i Nives Celzijus. Moramo priznati da je Nives zablistala u ovoj haljini s prorezom do pupka koja vrlo jako ističe dekolte, no smatramo da ipak nije primjerena događanju poput ovoga. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".