Dnevna kombinacija koja nikad ne izlazi iz mode: IT financijska analitičarka od jednostavnih komada složila je outfit za čistu peticu

Umjesto visokih potpetica koje najčešće nosi, modno osviještena Ksenija izabrala je ravne kožne čizme koje super izgledaju i uz hlače i uz haljine.
Vidi originalni članak

Ksenija Požega ima sjajan smisao za modu, što je potvrdila već nekoliko puta kao gošća naše modne rubrike. IT financijsku analitičarku naš je fotograf Goran Čižmešija ulovio u jednom zimskom izdanju kojem se možete inspirirati ako volite vječnu crnu. Odličan modni trenutak nastao je krajem studenog, a i ovih dana prepisujemo njezine modne ideja.

Ksenija je ovaj outfit, rekla nam je tada, odabrala jer je hladno i tmurno, što ju je inspiriralo da odjene crnu boju koju je 'razbila' bijelim detaljima. 

– Na sebi ne volim previše boja i uzoraka, nosim kombinacije sastavljene od maksimalno dvije boje. Najčešće biram visoke potpetice, ali danas imam obveza i moram trčati po gradu, što znači da moram biti stabilna na zemlji – rekla je tada uvijek odlično odjevena crnka. 

Zvijezda odličnog stajlinga bio je kaput s bijelim detaljima koji sa sobom nosi romantičan prizvuk, a kombinirala ga je s komadima u pomalo rokerskom stilu. 

Tako je odabrala tajice s efektom kože koje su zimi čest izbor jer odlično izgledaju s predimenzioniranim pletivom, kao i sa sakoima. IT financijska analitičarka kombinirala ih je uz crne kožne čizme, jedan od onih modela koji nikad ne izlaze iz mode. Lako se kombiniraju pa su, osim uz hlače i tajice, kako ih nosi stajliš Ksenija, nosive iz uz haljine svih dužina. Za čistu modnu peticu!

Krenulo je sniženje u Zari: Izdvojili smo modne klasike nosive godinama na koje vrijedi obratiti pozornost

FOTO: Zara 301 kn FOTO: Zara 301 kn FOTO: Zara 301 kn FOTO: Zara 301 kn FOTO: Zara 301 kn FOTO: Zara 301 kn FOTO: Zara 135 kn FOTO: Zara 135 kn FOTO: Zara 135 kn FOTO: Zara 135 kn FOTO: Zara 150 kn FOTO: Zara 150 kn FOTO: Zara 150 kn FOTO: Zara 150 kn 421 kn 421 kn 195 kn 376 kn 376 kn 195 kn 120 kn 120 kn 97 kn 753 kn 602 kn 75 kn

Elegantno blagdansko izdanje Olje Vori kojim je potvrdila zašto je jedna od najzanimljivije odjevenih Hrvatica

Divna modna priča koja nas je osvojila na prvu: 'Volimo se uskladiti, a obično kći Katja odabere smjernicu'

Pogledajte fantastičnu fotografiju iz 1931.: Oduševili su nas stil i modna usklađenost predivnih dama

Znate li što su milije, sitne bijele 'kvržice' koje se pojavljuju na licu? Može ih uzrokovati i - hidratantna krema!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".