Djevojke znaju koja je najpopularnija haljina ove sezone, a nosit će se i na jesen

Dućani su već mjesecima prepuni ovakvih modela
Vidi originalni članak

Bijele su zapravo najpopularnije, a s obzirom na boju, nije ni čudno, jer je baš ona omiljeni izbor ljeti. Ova dama sa Straduna nosi jednostavan model s dugmadi, a baš ti okrugli dodaci čine ovakve haljine najpoželjnijim modelima sezone. Ako želite jednu ovakvu haljinu nećete morati dugo tražiti, jer su dućani prepuni, a ako je suditi po ponudi, nosit ćemo ih i tijekom jeseni, jer su sada u high street dućane stigle i one s dugim rukavima.

Ovakvu smo pronašli u Stradivariusu, a stoji 199,90 kn.  

Još je jedna dama prošetala Stradunom u sličnom modelu koji isto krase gumbići (ili dugmad, kako želite). Lanenu haljinu uparila je s cool šeširom i jednostavnim sandalama, a ova kombinacija baš vrišti ljeto, iako je ono već pred zalaskom, ali ne damo se. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".