Djevojke u (pre)vrućim hlačicama ukrale sve poglede na špici i rivi

Bez njih je ljeto nezamislivo, a djevojke ih nose uz sandale, natikače, tenisice i štikle!
Vidi originalni članak

 

Tihana Čeljuska studentica je mode i dizajna, a da modu ima u malom prstu pokazala je uskladivši vruće hlačice s laganom cvjetnom košuljom i klasičnom crnom torbicom     

Splićanka je odabrala sve što je u trendu – popularnu majicu, ceker i natikače, a Zagrepčanka sa špice držala se klasike u crnom, ali ni nju nije zaobišao trend natikača.

Kako izgleda formula za ljetnu uniformu? Pa, ove dvije djevojke pokazale su da je jako jednostavna – bijele hlačice upariti s bluzom, a sve zaokružiti sunčanim naočalama i udobnim sandalama. P. S. Preplanula put savršeno će doći do izražaja.

Traper-hlačice najbolje funkcioniraju u jednostavnim kombinacijama, kakvu je odabrala i zgodna brineta sa zagrebačke špice – odlučila se za topić ukrašen čipkom, a klasiku je razbila detaljima u žutome, omiljenoj ljetnoj boji. Velika torba idealna je za svaki dan, a natikače su must have ovog ljeta     

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".