Djevojke u bijelim haljinama zavladale su gradom, a mi smo izabrali najljepše modele iz dućana

Ne možete prošetati centrom Zagreba, a da ne vidite barem nekoliko varijanti bijele haljine
Vidi originalni članak

Sad sa sigurnošću možemo reći da je bijela haljina jedan od najpopularnijih komada ovog ljeta. U svim oblicima, duljinama, materijalima i ostalom. Djevojke ih nose na bezbroj načina, a opet smo na špici uočili dvije dame kojima odlično stoji ovaj hit komad. 

Simpatična brineta svoju je lepršavu haljinicu uparila sa šarenom maramom u kosi i velikom pletenom torbom koju možete nositi i u grad i na plažu. Uz jednostavne espadrile ovaj njen styling idealan je i za šetnju nekim nepoznatim gradom na godišnjem odmoru. 

Još je jedna dama sa špice isfurala svoju bijelu haljinu, ovaj put - nešto jednostavniju. Basic model kratkih rukava dobro će stajati svima, a super je jer će dobro izgledati i na štikle, ali i natikače ili tenisice u ležernijoj varijanti. 

Mi smo provjerili kakve se bijele haljine kriju u dućanima poznatih high street brendova. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".