Djevojke su lude za ovom haljinom, a mi znamo gdje je možete kupiti!

Ovaj komad dokazuje kako točkice stvarno jesu hit uzorak sezone
Vidi originalni članak

Nebrojeno smo puta ponovili kako su točkice aposlutno najpopularniji uzorak sezone, a to dokazuje i ova haljina iz Top Shopa koja je gotovo uvijek rasprodana.

Radi se o bijeloj haljini midi dužine s dubokim dekolteom i širokim naramenicama - na sebi ima dvije vrste točkica, mini i maxi, što je čini drugačijom od haljina točkastog uzorka koje smo navikli viđati na policama high street trgovina. Haljina se prodaje po cijeni od 49 funti, što je nešto više od četiristo kuna, a trenutačno je dostupna samo u veličini 14.

Međutim, prema riječima popularne domaće blogerice Ane Bacinger, u nabavljanju ovog komada samo treba biti uporan jer često nadopunjuju zalihe pa se treba strpiti koji dan ili tjedan. Ana je na Instagramu napisala:

Savjet - pecaj ponedjeljak rano ujutro. već dva tjedna zaredom su napravili restock s nedjelje na ponedjeljak.

Djevojke je najčešće kombiniraju s obućom u crnoj boji, no nećete pogriješiti ni ako odaberete model u nekoj jačoj nijansi, primjerice žutoj, crvenoj ili ružičastoj! Hrabrijim damama savjetujemo da isfuraju točkasti look od glave do pete pa haljinu kombiniraju s točkastim sandalama - jamčimo da nećete proći nezamijećeno! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".