Djevojke s Cvjetnog pokazale su kako tamne boje izgledaju fantastično u svakoj kombinaciji

Stylish curke u centru grada fotografirali su naši street style fotografi
Vidi originalni članak

Pojavom tmurnijeg vremena instinktivno težimo i tmurnijim odjevnim kombinacijama, pa tako ulicama vrlo često dominiraju outfiti u sivim i crnim nijansama. Ove dvije djevojke pravi su primjer kako se tamni outfiti mogu vrlo jednostavno osvježiti i razvedriti samo jednim odjevnim komadom. 

Iako su se uskladile bojama, cure su pokazale kako tamne boje funkcioniraju u sklopu dva različita stila. Djevojka lijevo odlučila se za klasičnu kombinaciju koja je uvijek dobar primjer slojevitog odijevanja. Odjenula je uske crne traperice i bijelu košulju preko koje je nabacila crni džemper. Cijeli look nadogradila je tamnosivim kaputom koji odlično objedinjuje dvije temeljne boje outfita. 

Njezina prijateljica desno isfurala je pravi frajerski look. Odjenula je odlične široke hlače u boji senfa oko kojih je kreirala ostatak kombinacije. Uz hlače je uskladila crnu dolčevitu, kao i crne robusne gležnjače na vezanje, a cijeli outfit zaokružila je ovesized crnim kaputom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".